Veldboeket project

Project uit 2014. In dit project van de Kunstploeg ging het om het weggeven van bloemen of beter gezegd één bloem en wel in de vorm van één klein schilderij van 20 bij 20 cm. Circa 500 deelnemers in alle leeftijden hebben een bloem voor iemand geschilderd.

Poezie oost project

Project uit 2015: De eerste Kinderkunstroute van Aalsmeer.  75 Kinderen van obs De Zuid-ooster beschreven hiervoor de mooiste plekken van hun wijk..... 

Tijdreizen project

Project uit 2012. Een interdisciplinair kunstproject voor 80 plussers en 10 jarigen samen. Het doel van het project was om kinderen en ouderen samen te laten dansen, schilderen, zingen en schrijven. Generaties die elkaar in het dagelijkse leven nauwelijks meer tegen komen. Onder begeleiding van ....

Gebreide boomgaard project

Project uit 2013. In een van de oudste boomgaarden van Aalsmeer was tijdens de Kunstroute van Aalsmeer het wildbrei-kunstwerk De Gebreide Boomgaard te bewonderen. Een boomgaard om vrolijk van te worden, zo bleek.

Kunstkabouters project

De kabouter vormde de basis voor dit community kunstwerk van De Kunstploeg. Een uitdagend project dat veel stof tot discussie heeft opgeleverd over de vraag wat kunst nu eigenlijk is.